Cândva credeam că fericirea e relativă. Dacă suntem sănătoși și ne gândim că alții nu au norocul acesta, atunci ne putem considera fericiți. În schimb, dacă ne comparăm cu Bill Gates, atunci poate că nu suntem fericiți, decât în situația în care, desigur, avem banii lui Bill Gates. Și atunci e corect să spunem că fericirea depinde de „sistemul de referință”?

A existat o zi în care știu sigur că am fost fericită, indiferent de „sistemul” la care m-aș fi raportat. O zi în care m-am simțit cel mai aproape de Dumnezeu. A fost ziua în care am botezat-o pe Emma. Eram la biserică și ea stătea în brațele nașei și uitându-mă la ea, am simțit pur și simplu că e un înger care a venit în viața mea ca să-mi lumineze fiecare clipă.

Fericirea nu e relativă. E o stare absolută care se obține în momentul în care nu ne mai comparăm cu nimeni și suntem recunoscători pentru ceea ce avem. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne mulțumim cu ceea ce am devenit și să încetăm să evoluăm.

I’m a soul in search of answers.

One Reply to “Cea mai frumoasă zi din viața mea”

  1. Doamne, ai atata dreptate, nu exista fericire mai mare ca aceea cand aduci pe lume un copil, cand ii simti mirosul, cand il apropii de sufletul tau, simti ca esti una cu el! Felicitari pentru constatarile facute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.