Termeni și condiții de utilizare a website-ului Matera.ro

 “Termeni şi condiţii de utilizare a website-ului Matera.ro” reprezintă un acord încheiat între orice persoană, denumită în continuare utilizator, care vizitează ori accesează site-ul sau care doreşte să utilizeze serviciile oferite de website-ul Matera.ro şi proprietarul domeniului, în calitate de administrator şi furnizor al serviciului. Acest acord stabileşte care sunt condiţiile în care orice persoană poate accesa website-ul Matera.ro sau poate utiliza serviciile oferite prin intermediul website-ului. Accesarea în continuare a website-ului Matera.ro sau utilizarea servicilor oferite de acesta constituie acceptarea în întregime si necondiţionată a acordului.

Acest website poate fi accesat de către minori numai cu acordul părinților sau al responsabililor legali. Utilizatorii minori acceptă că înainte de a accesa sau de a utiliza serviciile oferite de website au obținut acordul părinților sau al responsabililor legali.

Părinții sau responsabilii legali acceptați că întrebările, răspunsurile și alte comentarii de pe website între utilizatori, respectiv dintre utilizatori și administrator, sunt publice și reprezintă proprietatea administratorului. Este așadar posibil ca ocazional copilul dumneavoastră să fie identificat de către alte persoane ca fiind utilizator sau participant la activitățile site-ului. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, vă rugăm să nu permiteți copilului accesul la website sau să nu permiteți adăugarea de comentarii.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că responsabilitatea educației copilului dumneavoastră vă aparține în întregime dumneavoastră și instituțiilor abilitate. Acest site nu și-a propus să fie o soluție completă pentru educație și nu va accepta nicio responsabilitate în cazul în care copilul dumneavoastră sau alte terțe părți nu înregistrează progresele sperate în condiții de testare și evaluare tradiționale (ex. Bacalaureat, Evaluare Națională).

Utilizatorii acceptă că vor utiliza un limbaj civilizat, fără înjurături, amenințări sau instigare la ură. Administratorul își rezervă dreptul de a șterge sau edita comentariile nepotrivite.

Deși se fac eforturi constante de a oferi informație de calitate, aceasta nu este în mod obligatoriu completă, corectă sau actualizată. Administratorul website-ului nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii nu sunt oferite la timp, sunt eronate sau incomplete.
Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate de acest website pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă că administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Utilizatorii acceptă că toate informațiile publicate pe website au doar un caracter informativ și că administratorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod pentru veridicitatea și validitatea informațiilor afișate în website, informații adăugate de utilizatori sau pentru orice efect juridic decurgând din utilizarea acestora.

Administratorul nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care websiteul nu poate fi accesat de către utilizatori din motive tehnice.

Conținutul acestui website este protejat de Legea dreptului de autor şi de acordurile internaţionale privind drepturile de proprietate intelectuală. Administratorul este autorul acestui site și beneficiază de toate drepturile legale. Este interzisă descărcarea materialelor prezente pe website sau înregistrarea desktop-ului. Este interzisă preluarea, difuzarea, copierea, reproducerea de orice fel a conținutului acestui website fără acordul explicit al autorului.

Servicii comerciale externe

Website-ul matera.ro folosește servicii de analiză a datelor oferite de către părți terțe cum ar fi Google Analytics, Facebook, YouTube. Prin accesarea website-ului declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile entităților enumerate în acest paragraf. În mod particular, acceptați instalarea cookie-urilor folosite de aceste servicii.

Politica de confidențialitate

Ce date personale colectăm

Când utilizatorii adaugă comentarii pe website sau accesează formularul de contact, aceștia trebuie să introducă numele și adresa de mail. Aceste date, împreună cu comentariile și adresa IP a vizitatorului, vor fi colectate și păstrate pe o perioadă de timp nedeterminată. În momentul adăugării comentariilor, este posibil să fie afișată și fotografia de profil a utilizatorului. Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Aveți posibilitatea să nu ne oferiți date despre dumneavoastră sau dacă ați adăugat deja comentarii pe website, ne puteți solicita să le ștergem. Vom lua măsuri ca datele dumneavoastră să fie protejate, dar aceste măsuri nu sunt 100% sigure, drept urmare informațiile pe care le transmiteți pe website le introduceți pe riscul dumneavoastră. Proprietarul nu va vinde niciodată datele utilizatorilor săi fără acordul acestora. 

Modificarea acordului

Administratorul website-ului îşi rezervă dreptul de a modifica oricând, în orice mod acest acord, fără nicio notificare prealabilă şi fără nicio obligație de a îndeplini vreo altă formalitate faţă de utilizatori. Simpla accesare sau utilizare a serviciilor acestui website, intervenite după operarea modificării reprezintă acceptarea deplină şi necondiţionată de catre utilizator.

Altele

Niciun utilizator nu poate invoca drept scuză pentru încălcarea Acordului faptul ca nu știa de existența acestuia.

Administratorul nu poate fi făcut responsabil pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți din website sau din imposibilitatea utilizării acestora, indiferent de cauză, ori din interpretarea eronată a conținutului acestui website.

Nimic din activitatea acestui website nu poate fi folosit în vederea încălcării legilor în vigoare. Dacă prin utilizarea website-ului de către terțe persoane se încalcă vreo lege, responsabilitatea aparține în întregime acelor entități și nu administratorului.

Conținutul website-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al administratorului.